Wat kost een tegelzetter

Je badkamer, toilet of keuken van nieuwe tegels voorzien kun je het beste overlaten aan een professionele tegelzetter. Maar wat kost een tegelzetter eigenlijk? Zet voordat je aan zo’n klus begint de kosten op een rijtje, zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het goedkoopst is het natuurlijk als je de klus zelf doet maar verkijk je niet op het werk. De wanden of vloer van je badkamer voorzien van tegels is een precisie werk. Je kan dit dan ook het beste overlaten aan een specialist zoals de vakmensen van de TZS Bouwgroep.

Met welke kosten moet je rekening houden

De prijs voor een tegelzetter is afhankelijk van verschillenden aspecten. Houdt rekening met het loon van de tegelzetter, de tegels, het materiaal en eventueel meerwerk zoals vloerverwarming.

Het loon is afhankelijk van het aantal m2 wat betegeld moet worden. Daarnaast kan ook het motief meespelen. Als je het tegelwerk in een motief gelegd wilt hebben zal dit duurder zijn doordat dit moeilijker is en dus meer tijd vergt.

Het soort tegel (keramisch, natuursteen of glas) dat je kiest en de afmetingen van de tegels hebben ook invloed op het loon. Zo is een grote tegel duurder om te leggen dan een kleine tegel. En een natuursteen tegel is zwaarder en kwetsbaarder dan een keramische tegel. Hierbij komt de vaardigheid van de tegelzetter van pas om dit goed aan te pakken.

De tegels kunnen gelijmd of in specie gelegd worden, ook kunnen de voegen in verschillende kleuren gevoegd worden. De kosten voor de gebruikte materialen is verschillend wat dus de prijs beïnvloed.

Wil je meerwerk zoals vloerverwarming, het omleggen van waterleidingen of stroom, ook dat zal de prijs van het tegelwerk beïnvloeden.

wat kost een tegelzetter

Tegelzetter van TZS Bouwgroep

TZS Bouwgroep heeft professionele tegelzetters in dienst die jouw tegelwerk perfect zetten. Vooraf komt een vakman bij je thuis en worden alle wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Na dit gesprek wordt een overzichtelijke offerte gemaakt. Zo weet je vooraf welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat dit kost!

Wat kost een tegelzetter? Vraag een offerte aan!

Wij hebben professionele tegelzetters door heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij TZS Bouwgroep dan weet jij snel het antwoord op de vraag: “Wat kost een tegelzetter”?